Portugees resort wint travel award

Het Portugese  Martinhal Beach Resort & Hotel heeft twee World Travel Awards gewonnen, onder andere voor de activiteiten zoals wandelen.

Het Martinhal Beach Resort & Hotel heeft twee World Travel Awards gewonnen, onder andere voor de activiteiten zoals wandelen.

Neem een 700 meter lang strand, zonnige dagen en een mooie streek in Portugal en je hebt een winnende locatie. Dit zijn namelijk alle ingrediënten van het Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel. Zij hebben dit jaar twee World Travel Awards gewonnen voor “Europe’s leading villa resort” en ‘Portugal’s leading family resort’. Vorig jaar vielen ze ook al in de prijzen bij deze verkiezing. Het Portugese vijfsterrenresort biedt families en koppels vakantiekwaliteit met haar ruim opgezette hotel, vakantiehuisjes, wellness, outdooractiviteiten, gastronomie en gastvrijheid.

World Travel Awards
De World Travel Awards, ook wel de “Oscars van de reisbranche” genoemd, vonden dit jaar plaats in het Turkse Antalya. Elk jaar worden er 100 onderscheidingen uitgereikt aan de koplopers van Europa’s reisindustrie. De jury bestaat uit de reisindustrie en het publiek. De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om uitmuntende prestaties in de toeristische industrie te erkennen, te belonen en te vieren. De “award-show” bestaat dit jaar 20 jaar en een WTA wordt beschouwd als de hoogste prestatie die een reisproduct kan ontvangen.

Martinhal Beach Resort & Hotel
Aan een 700 meter lang strand in de Algarve ligt het luxueuze Martinhal Beach Resort & Hotel. Martinhal beschikt over 37 luxe hotelkamers, 132 vakantiehuisjes, vijf zwembaden, een spa, drie restaurants, een Kids Club, fitnesszaal en diverse sportvelden. Daarnaast geniet je van de natuur: wandelen door het aangrenzende nationale park, surfen op de meest uitdagende golfen van Zuid-West Europa, of een boottocht waarbij je dolfijnen kunt spotten. Martinhal’s restaurants hebben gerechten bereid met verse vis en zeevruchten en gaan gepaard met smaakvolle Portugese wijnen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.