Sprookjescamping houdt weekendacties

De spookjesfiguren tijdens een van hun acts.

De spookjesfiguren tijdens een van hun acts.


De Sprookjescamping in het Overijsselse Vechtdal probeert het seizoen nog wat te verlengen met een aantal thema-weekenden, speciaal bedoeld voor jonge gezinnen. Komend weekend (6 september tot en met 8 september) is het het ‘familieweekend’, waarbij gezinnen spannende avonturen samen met de Sprookjesfiguren beleven. En van 13 september tot en met 15 september is het ‘Beren Weekend’. Hierbij staat Bumpie de Beer, de knuffelbeer van Hannah de Heldhaftige (allemaal bekende namen voor vaste gasten van de camping), centraal. Al 15 jaar is er in het seizoen dagelijks een professioneel animatieteam aan het werk op Sprookjescamping de Vechtstreek. De camping ligt in de natuur en biedt verder voorzieningen als jacuzzi, sauna’s en sunshowers. De Sprookjescamping ontving dit jaar van de ANWB de status Best Camping, met een maximum van 5 sterren en de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award in de categorie Kamperen Nederland. Meer informatie: www.sprookjescamping.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.