Suriname wil 50-plussers lokken

Tijdens de  50PlusBeurs gaat Suriname laten zien wat ze de 50 plusser te bieden hebben.

Tijdens de 50PlusBeurs gaat Suriname laten zien wat ze de 50 plusser te bieden hebben.

De 50PlusBeurs gaat volgende week weer beginnen. Tijdens deze beurs zijn er veel activiteiten voor de actieve 50-plusser. Zo is er ruimte voor informatie, amusement en voordeel. Je vindt er ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Daarnaast zijn er ook veel optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Ook Suriname is vertegenwoordigd tijdens de beurs met excursies, bezienswaardigheden en activiteiten. Zij willen de bezoekers interesseren voor een vakantie naar het Zuid-Amerikaanse land. De 50PlusBeurs is van 17 t/m 21 september.

Suriname op de beurs
Op de 50plusbeurs krijgen bezoekers een voorproefje van alles wat de bestemming Suriname te bieden heeft. Naast de natuur – 80% van het land bestaat uit tropisch regenwoud – herbergt het land eeuwen koloniale geschiedenis en bijzondere bezienswaardigheden. Zo zijn er in 2013 veel nieuwe tours beschikbaar waaronder de Sugar Trail Tour, een trip die de bezoeker via boot en bus door het district Commewijne voert. Ook is er een nieuwe strandtour langs het Benastrand bij het Marrondorpje Kaaskreek. Hier kunnen de gasten traditionele gebruiken van de lokale bevolking ook zelf kunnen ervaren.

Ontdek het land
Door de bijzondere geschiedenis is Suriname een smeltkroes van culturen. Een diversiteit die terug is te zien in de mensen, de gewoonten en de Surinaamse keuken. Je kan er genieten van de natuur en verschillende bruisende Caribische evenementen vieren. Of je gaat voor een citytrip naar Paramaribo, een back to nature ervaring in de ongerepte jungle, één van de spannende nieuwe excursies die het land te bieden heeft, of alles wilt combineren – het kan in Suriname op 9 uur vliegen vanuit Nederland.

Informatie
Stichting Toerisme Suriname staat van 17 tot en met 21 september op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht in hal 8 stand 8D043. Kaarten zijn €20,- aan de kassa of €13,- in de voorverkoop. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.