Travel Oregon komt met roadtrip planner

Oregon wil het voor toeristen makkelijker maken om een roadtrip door de staat te plannen met een nieuwe website.

Oregon wil het voor toeristen makkelijker maken om een roadtrip door de staat te plannen met een nieuwe website.

Travel Oregon wil het voor toeristen makkelijker maken om een roadtrip te plannen door de staat Oregon. Samen met Roadtrippers.com komen ze met een nieuwe tool voor het plannen van een roadtrip. Via de website kun je op een makkelijke manier de bezienswaardigheden en absolute ‘to-do’s’ op de geplande route in kaart brengen.

De website
Roadtrippers.com is een Amerikaanse reiswebsite voorzien van een roadtrip planner. Hier kunnen bezoekers van de website hun roadtrip door Amerika uitstippelen. Travel Oregon inspireert reizigers door middel van het verstrekken van reisinformatie op hun uitgebreide website, social media kanalen en via gratis brochures. De samenwerking tussen beide partijen resulteert in de tool op de website. De Oregon informatie is verreikt met alle kennis die Travel Oregon heeft qua bezienswaardigheden, bovendien wordt het uitgebreide overzicht van Scenic Byways geïntegreerd. Deze herfst komt de roadtrip planner ook op de website van TravelOregon.com.

Je roadtrip plannen
De website heeft een strak design en gebruiksvriendelijke interface. Er is een grote database met vele verschillende routes door de prachtige natuur van Oregon beschikbaar met daarnaast de unieke attracties langs de route. Na het bekijken van de routes, is er een mogelijkheid om de favorieten op te slaan in een persoonlijke ‘wish-list’.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.