Vier de Nederlandse Wijnfeesten

Tijdens de Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek vind je wijn, wijnbouw en feest.

Tijdens de Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek vind je wijn, wijnbouw en feest.

Het weer wordt dan wel minder en de winter komt dichterbij, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de feesten. Zo kun je in het weekend van 27 t/m 29 september genieten van de nazomer in Gelderland. In het wijndorp Groesbeek vinden dan namelijk de Nederlandse wijnfeesten plaats. Tijdens de wijnfeesten staan wijn, wijnbouw en feest centraal. Je kan er een heel weekend van maken, als je uitkijkt naar een weekeindje weg. Of ga voor een dag vol wijnproeverijen, wijngaarden, muziek, cultuur en verwennerij. De Nederlandse Wijnfeesten vinden plaats in het centrum van Groesbeek en in een vijftal Groesbeekse wijngaarden.

Frank Boeijen opent de NL Wijnfeesten Groesbeek
Op vrijdag 27 september gaat het evenement van start met  een optreden van Frank Boeijen. Hij verzorgt een avondvullend concert met zijn 7-mans formatie. De afsluiter van zijn zomertour langs Nederlandse en Belgische festivals zal plaatsvinden in het Groesbeekse Wijndorp. Het concert is te combineren met sportieve en culturele workshops en wijnproeverijen. Er zijn arrangementen mogelijk van 2 en 3 dagdelen, incl. diner en lunch.

Wijn, Spijs, Muziek en Meer
Op zaterdag en zondag van 13:00 tot 19:00 uur is er een internationale wijnmarkt in het centrum van Groesbeek. Wijngaardeniers en wijnhandelaren presenteren er hun beste wijnen uit Nederland en het buitenland. Ook zijn er terrasjes, hapjes en muziek in Zuidelijke sferen. Je kan deelnemen aan wijnworkshops over diverse wijnthema’s. Tevens is een aantal Groesbeekse wijngaarden beide dagen geopend. Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek kan je ideeën en inspiratie opdoen op het Verwenplein, waar producten en diensten op het gebied van beauty, wellness, mooie hebbedingetjes, streekgerechten, accessoires en leuke workshops te vinden zijn. Op zaterdagavond 28 september maakt the B-machine,  disco, soul, funk en dance coverband, het feest compleet. Nummers van Tom Jones, Prince, James Brown, Cool and the gang, The Jacksons en vele anderen passeren de revue.

Ga naar de website voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.