Vlieg goedkoop naar New York

Door met een aantal factoren rekening te houden kun je goedkoper vliegtickets kopen.

Door met een aantal factoren rekening te houden kun je goedkoper vliegtickets kopen.

Een bezoek aan New York brengen is een droom van veel mensen, maar vaak komt het er niet van omdat het zo duur is. Nu de zomerhitte voorbij is en de meeste toeristen weer verdwenen zijn is dit misschien de tijd om te gaan. Momondo geeft je de mogelijkheid om de goedkoopste ticket naar New York te vinden. Zij doen dit aan de hand van 6 pijlers die invloed hebben op de prijs namelijk: Dag van de week, route, seizoen, luchtvaartmaatschappij, dagen tot vertrek en tijd van de dag. Het is bijvoorbeeld het goedkoopst om te vliegen in de laatste week van januari en het duurst in juli. Daarnaast kan het zijn dat als je op een woensdag vertrekt in plaats van op een zaterdag, je zoveel als 298 euro kunt besparen. De reisplanner geeft je ook tips voor activiteiten die je kan ondernemen als je eenmaal in New York bent.

Meer dan één eiland
Zo kun je naast Manhattan, het bekendste eiland van New York waar je veel symbolen van de stad vindt: Central Park, het Chrysler Building, het Ground Zero monument en natuurlijk Wall Street ook eens naar Staten Island. Neem bijvoorbeeld eens de Staten Island Ferry, die je gratis naar de overkant brengt terwijl jij geniet van een prachtig uitzicht over de haven, het Statue of Liberty en de skyline. Na een lange dag maak je dezelfde tocht in het donker, voor een hele nieuwe ervaring. Maak ook de oversteek van de Brooklyn-bridge naar de hippe wijk Williamsburg om daar de mooiste vintage kleding te scoren.

Surfen in Manhattan
De meeste mensen weten niet dat New York stadsstranden heeft waar je prima kunt surfen, en dat de meesten met een kort metroritje te bereiken zijn. Ook vind je Coney Island in de stad waar de befaamde Cyclone rollercoaster staat en ook Luna Park is een attractiepark van formaat. Of reis af naar Queens waar je de beste graffiti en street art bewondert bij het 5 Pointz: ‘The Institute of Higher Burnin’.

Voor meer tips voor een goedkope vlucht of activiteiten in New York ga je naar de website. Daarnaast geeft deze inforgraphic een overzicht van de 6 manieren om geld te besparen op een vlucht.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.