Volg de Adidas Journeys door Zuid-Tirol

De Adidas Journeys bestaan uit een fietstocht van 7 dagen door de Dolomieten.

De Adidas Journeys bestaan uit een fietstocht van 7 dagen door de Dolomieten.

Het sportmerk Adidas komt met een speciale tocht naar Zuid-Tirol. Ze dagen namelijk een groep van 8 enthousiaste fietsers vanuit heel Europa uit om hun wilskracht te tonen in de ‘Adidas Journeys South Tyrol’. De route gaat over de fietstocht ‘De Zuid-Tirol Bike Tour’, die door de Dolomieten van Zuid-Tirol loopt. Deze tour gaat langs veel bergen en groene valleien en geeft je de mogelijkheid om de omgeving snel te bekijken.

De Adidas Journeys South Tyrol
De Adidas Journeys lopen onder andere door de Dolomieten van Zuid-Tirol. De tocht beslaat zeven dagen, waarvan de eerste vijf door de provincie lopen. In deze vijf dagen kunnen de fietsers genieten van de prachtige wijnstreken, uitzicht op de Dolomieten, de wegen rond het Sella Massief, de valleien en de bijbehorende wateren. Om even op adem te komen, kun je verschillende berghutten bezoeken. Daar kun je proeven van lokale gerechten, met bijpassende wijnen uit de streek.

Volgen
De Adidas Journeys door Zuid-Tirol kan op de voet worden gevolgd op social media door gebruik te maken van #adidasjourneys. Daarbij is er ook een speciale website, waarop alle informatie over de tocht te vinden is.

Zelf fietsen
Deze tocht kun je ook zelf beleven, door de ‘7-daagse Dolomites Road Bike – Het beste van Zuid-Tirol’ te boeken. Tijdens deze tocht zal elke seconde van inspanning ruimschoots beloond worden met unieke ervaringen. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.