Voordelig met de trein op wintersport

Je kan dit jaar met de Thalys naar je wintersportbestemming voor een aangepast tarief.

Je kan dit jaar met de Thalys naar je wintersportbestemming voor een aangepast tarief.

Zoals ook in de berichten op Elke Dag Vakantie is te merken, is de zomer afgelopen en kijken we al naar de winter voor het volgende vakantiemoment. Het is duidelijk dat veel mensen twijfelen over een (tweede) vakantie omdat het financieel onzekere tijden zijn. Daarom komen wintersportgebieden met steeds meer acties om mensen toch over te halen. Zo biedt Thalys voordelige treintickets aan naar de Franse Alpen. De speciale Thalys rijdt van 21 december 2013 tot en met 29 maart 2014 elke zaterdag vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice.  De tickets zijn vanaf 12 september te koop.

 Voordelen van de trein
Geen files, geen huur van sneeuwkettingen en geen tolwegen; de Ski-Thalys brengt reizigers in 7,5 uur vanuit Rotterdam naar het Franse Bourg St. Maurice. Op de website van Thalys staan bovendien interessante kortingen voor skihuur, autohuur en kortingen op hotels. Patricia Baars, woordvoerder van Thalys: “De voorpret  kan eigenlijk al beginnen. Elk jaar bieden we aantrekkelijke prijzen voor een reis naar de Franse Alpen. Het is echt een ontspannen manier om je wintersport te beginnen.”

Speciale tarieven
De tickets naar Franse Alpen voor de Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf  69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf  99 euro (Semi-Flex tarief). Nieuw dit jaar is het speciale ‘Snow-flake’ tarief.  Tickets die vóór 29 september geboekt worden voor een reis naar de sneeuw in januari, zijn vanaf 59 euro te verkrijgen. Reizigers in Comfort-1 kunnen genieten van alle diensten die een reis uniek en anders maken, zoals een maaltijd die wordt geserveerd aan de zitplaats. Ook kranten en Wifi zijn bij de prijs inbegrepen. Om nog beter in te spelen op wensen, biedt Thalys speciale tarieven aan voor senioren (vanaf 60 jaar), jongeren (van 12 tot 25 jaar) en kinderen (jonger dan 12 jaar).

De tickets voor de Ski-Thalys zijn vanaf 12 september verkrijgbaar. Kijk op de website voor meer informatie over de voordeligste tarieven. Ook kunnen reizigers terecht op alle grote stations met een internationaal loket of bij een erkend reisbureau.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.