Nu ANWB Ledenreizen naar Scandinavië

Er is nu een nieuwe begeleide kamperreis naar Zweden en Noorwegen georganiseerd door de ANWB.

Er is nu een nieuwe begeleide kampeerreis naar Zweden en Finland georganiseerd door de ANWB.

Je kan kiezen uit veel verschillende soorten ANWB Ledenreizen. Kampeerreizen, camperreizen en autorondreizen in Europa behoren tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er ook nieuwe reizen aan het assortiment toegevoegd. De nieuwste ledenreis bestemming is Scandinavië. Je kan nu kiezen voor een begeleide kampeerrreis naar Zweden en Finland. Vakantiegangers kunnen in alle vrijheid de cultuur en natuur van deze landen aan weerszijden van de Botnische Golf ontdekken.

Speciaal voor fietsliefhebbers biedt ANWB Ledenreizen een fietsreis door de regio Toscane in Italië. De routes gaan door het landschap, langs oude villa’s , landerijen en tuinen. Ook nieuw in het aanbod van ANWB Ledenreizen is een wandelreis door een van de mooiste valleien van de Ardennen, de Semois. Wandelliefhebbers verkennen de vallei vanuit het stadje Bouillon.

Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.