Beleef zelf de Nieuwe Wildernis

De herfstvakantie is de tijd om na het zien van de film zelf de nieuwe wildernis te ontdekken. Foto: denieuwewildernis.nl

De herfstvakantie is de tijd om na het zien van de film zelf de nieuwe wildernis te ontdekken. Foto: denieuwewildernis.nl

De natuurfilm ‘De nieuwe wildernis’ heeft al 100.000 bezoeker getrokken en hij draait ook nog in de herfstvakantie. Het mooiste is dat je het gebied, waar een filmploeg twee jaar lang vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa volgde, zelf kan bezoeken dit najaar. Ga na de film zelf de Oostvaardersplassen in om de wilde dieren die Flevoland rijk is te ontdekken. De natuurorganisaties bieden tal van excursies aan. Voor een extra dimensie download je De Nieuwe Wildernis-iTour voor je smartphone.

Griezelen
Dit is niet het enige dat je in de herfstvakantie kan ondernemen in Flevoland. Zo is het bijna Halloween en kun je weer op verschillende plekken griezelen. Het wordt bijvoorbeeld spannend in museum Nieuw Land. De laatste bezoekers zijn vertrokken, het personeel gaat naar huis en de lampen gaan allemaal uit. Het museum slaapt… Maar niet op 23 oktober! Er is een zaklampenspeurtocht door de prehistorie, een ontmoeting met het skelet Michelle en loopt daar nou de Swifterbantman voorbij? Griezelen doe je ook tijdens de Halloween Fright Nights. Als je gek bent op horror en angstaanjagende scènes, dan haal je in de weekenden van 11, 18 en 25 oktober je hart op in Walibi Holland. Onder het thema ‘It’s slashing time!’ worden je de stuipen op het lijf gejaagd.

Te doen in de herfstvakantie
Naast de voornoemde avonturen is er in de herfstvakantie in Flevoland meer te beleven tijdens de herfstvakantie. Een greep uit de activiteiten:

Kijk voor alle activiteiten in Flevoland en meer informatie op de website. 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.