Bibberen met Halloween in Bobbejaanland

Ook in Bobbejaanland kun je goed griezelen tijdens Halloween met 4 verschillende attracties.

Ook in Bobbejaanland kun je goed griezelen tijdens Halloween met 4 verschillende attracties.

Halloween staat weer voor de deur, en dat betekent een feest voor de griezelliefhebbers. Dit feest is vooral in Amerika erg populair maar het wordt steeds meer in Europa gevierd. Ook Bobbejaanland kon niet achter blijven, zij hebben de komende tijd een speciaal Halloweenprogramma. Tijdens de griezeligste tijd van het jaar kun je in het park de nieuwe illusieshow ‘Nightmares 4D’ van Prince of Illusions bekijken. Daarnaast is er het House of Phobia om je de stuipen op het lijf jagen. Liefhebbers van Halloween kunnen van 12 oktober tot 3 november hun hart ophalen in ’t Plezantste Land.

De attracties 
Ook is er The Labyrinth of Evil worden al je grootste angsten werkelijkheid worden. Dit horrorlabyrint is zo gruwelijk dat het alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder. Na The Labyrinth of Evil is er een luguber doolhof voor 16-plussers. Waag je aan een tour door het monsterlijke lab van de krankzinnige dokter Bob, maar weet dat je er misschien niet heelhuids uit kom. Om even bij te komen kun je naar Prince of Illusions, wereldkampioen ‘stage illusions’ 2012. De show sleept je mee in een nachtmerrie die gedomineerd wordt door de kwaadaardige Koningin der Nachtmerries. Maar waar stopt de droom en begint de werkelijkheid? Aan de kleinste is ook gedacht, er is een speciaal trick or treat doolhof. In dit doolhof loop je knotsgekke heksen en geflipte vogelverschrikkers tegen het lijf. Oh ja, ouders zijn niet toegelaten.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.