Luxe wintersport in Tirol

Je kunt nu in luxe en comfrot wintersporten in de nieuwe ‘Alpine Suites Deluxe’. Foto: Kristalhütte

‘Luxe en comfort’ beloven de nieuwe ‘Alpine Suites Deluxe’. Foto: Kristalhütte

Elk wintersportgebied probeert iets te vinden om op te vallen tussen de rest. Tirol komt met een speciaal arrangement voor mensen die van comfort houden en dit ook verwachten als ze op winterport gaan. Dat is dan ook wat de verhuurders beloven als je deze winter luxe verblijft in de nieuwe duplex panorama suites van de Kirstalhütte met een privé spa. De aankomst in het skigebied van Hochzillertal bereik je al in stijl met een rit in de BMW-gondel, waarvoor je dit winterseizoen het ‘Premium Early Bird’ pakket kunt boeken. Dit arrangement is inclusief champagne ontvangst, vertrek voor de reguliere liften open gaan en een brunch in de Kristallhütte.

De Kirstalhütte
De meest exclusieve berghut van de Alpen, viert haar 10-jarig jubileum met vier nieuwe design suites. De Alpine suites deluxe zijn 50m2 groot en strekken zich uit over twee verdiepingen. De suite bestaat uit een trendy inrichting, infraroodcabine, flat screen tv, open haard en balkon of terras. Op 15 december 2013 kunnen de eerste gasten ontvangen worden. Voor culinaire verwennerij bezoek je het restaurant met lokale specialiteiten. De Kirstalhütte is al meerdere malen uitgeroepen tot beste berghut van Europa. Verblijf in de suites vanaf € 195,- per persoon per nacht. www.kristallhuette.at

Met de BMW de piste op
Ontvangen worden met een glas champagne en als eerste de pistes betreden. Dat kan met het ‘Premium Early Bird’ pakket. Dagelijks vertrekt de luxueuze gondel om 8.00 uur en 8.30 uur naar het skigebied Hochzillertal. Deze gondel is door BMW Individual ontwikkeld voor liftfabrikant Leitner en is voorzien van lederen stoelen met massagefunctie en het multimediasysteem van de BMW 7 serie limousine. Het arrangement is o.a. inclusief: exclusieve parkeerplaats direct naar het dalstation, twee dag-skipassen voor Ski Optimal Hochzillertal met 181 km piste, waterbed in de zonnelounge van de Kristallhütte, meer informatie www.vipgondel.at

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.