Fjällräven Flagship Store in Amsterdam

Wandelen in Tirol

De nieuwe winkel in Amsterdam belooft ‘alles wat je nodig hebt voor een actieve vakantie’.

Fjällräven & Hanwag komt met een eigen winkel naar Nederland en dat doen ze in stijl. Sinds vandaag is de Flagship Store van ruim 550 m2 open in Amsterdam. Dit lijkt misschien een grote stap voor een Zweeds outdoorbedrijf dat ooit in een kelder in Örnsköldsvik is gestart en een Duitse, ambachtelijke schoenfabrikant uit Vierkirchen. Maar de laatste jaren blijkt dat steeds meer mensen de waarde van deze duurzame en functionele producten begrijpen en waarderen en dat heeft de bedrijven gestimuleerd om te investeren in Nederland.

Fjällräven
Als voorbeelden van die producten in het assortiment: De Greenland Jacket uit 1968 en de Kånken rugzak uit 1978 zijn nog steeds populair onder een breed publiek. Tegelijkertijd sleept Fjällräven prijzen in de wacht voor functionaliteit. Zo werd de Kajka rugzak goed ontvangen in Europa en won onlangs de ‘best in show’ award tijdens de grootste outdoorbeurs in Amerika.

Hanwag
Hanwag begon met het produceren van dubbelgestikte schoenen meer dan 90 jaar geleden en koestert nog altijd deze traditie. De Beierse schoenmaker blijft ook vernieuwen. Met zowel schoenen van hoge kwaliteit, zoals Alaska GTX, als innovatieve concepten, zoals de biologisch afbreekbare CompoSole, ontwikkelt Hanwag award winnende producten en zet nieuwe maatstaven.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.