Griezelen op Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat je de Halloween Dinner Cruise hebt meegemaakt. Foto: Judith Tielemans.

De Amsterdamse grachten zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat je de Halloween Dinner Cruise hebt meegemaakt. Foto: Judith Tielemans.

Halloween wint aan populariteit onder Nederlanders. Bedrijven spelen hier op in door steeds meer griezelige evenementen te organiseren. Zo introduceert The Amsterdam Dungeon ‘de Halloween Dinner Cruise’. Dit is een rondvaart door de Amsterdamse grachten met een spannend randje. Het “gruwelijke” menu en het griezelige verhaal verteld door professionele acteurs van The Amsterdam Dungeon maken de Halloween vaart compleet. Gisteren mochten een aantal waaghalzen een voorproefje nemen. Met het spel van de acteurs in combinatie met een diner op de grachten wordt een echte Halloween beleving gecreëerd. De Halloween Dinner Cruise start op 27 oktober tot en met 31 oktober van 17:00 uur en 19:00 uur . De Halloween Dinner Cruise is een samenwerking met rederij Canal, Meinders Catering en The Amsterdam Dungeon.

Een kaartje voor de cruise kost € 77,50. Om je cruise te boeken of voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.