Je hond kan leren vliegen

Sommige honden (en baasjes) zijn bang om te vliegen, een cursus kan ze hiervan af helpen. Foto: Air Hollywood

Sommige honden (en baasjes) zijn bang om te vliegen, een cursus kan ze hiervan af helpen. Foto: Air Hollywood

In Hollywood is alles mogelijk, zelfs honden leren vliegen. Nou misschien niet echt vliegen, hij kan leren hoe hij zich in een vliegtuig moet gedragen. Steeds meer mensen nemen hun hond mee als ze op reis gaan, ook als ze naar de vakantiebestemming vliegen. Het probleem is alleen dat veel mensen nerveus zijn om te vliegen, of echt vliegangst hebben. Honden merken dat hun baasje bang of gespannen is en willen vervolgens niet het vliegtuig in, want als het baasje bang is zal er wel iets mis zijn. Om je hond (en jezelf) te helpen kun je een cursus volgen…in een bekende Hollywood studio! Maar je moet er dus wel voor naar Amerika.

De cursus
Het is een Hollywood studio, dus alles is mogelijk. Tijdens de Air Hollywood cursus zit je in een echte romp van een vliegtuig. Met beeld en geluid worden het opstijgen, turbulentie en de landing nagebootst. Daarnaast zijn er figuranten aanwezig om de drukte te creëren die je normaal op een vliegveld vindt. De cursus is geschreven door voormalig actrice, Megan Blake. Zij geeft les met drie andere instructeurs en haar hond Super Smiley. Het idee komt van Talaat Captan, president en CEO van Air Hollywood, ’s werelds grootste luchtvaart-thema filmstudio. Hij zag dat een hondeneigenaar zijn dier met moeite door de douane kreeg omdat ze allebei gestressed waren en nu wil hij dit soort gevallen helpen. De cursus wordt gegeven in de studio waar ook delen van de bruidsmeisjes, Kill Bill en 500 andere films werden gemaakt.

Je kan zelf de cursus volgen voor €263,-. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.