Hotel American wint ‘Best historic city hotel’

Hotel American is in de prijzen gevallen, ze hebben de award voor 'Best Historic City Hotel' gewonnen.

Hotel American is in de prijzen gevallen, ze hebben de award voor ‘Best Historic City Hotel’ gewonnen.

Internationale hotelgasten vinden het Amsterdamse Hampshire Hotel American het beste klassieke stadshotel. Daarom beloonde Historic Hotels of Europe het Hampshire Hotel American met een award voor ‘Best Historic City Hotel’. De stemmers zijn weg van de sfeer, de art nouveau details en de centrale ligging. “Een hotel waar de rijke geschiedenis bijna tastbaar is” en “een prachtig art nouveau hotel op een geweldige locatie”, dat zijn enkele redenen die hotelgasten noemden bij het stemmen voor dit Hampshire Hotel in Amsterdam, beter bekend als Hotel American.

Stemmen
Historic Hotels of Europe vroeg gasten van de aangesloten hotels in Europa door middel van enquêtes en social media te stemmen op hun favoriete logementen. Hampshire Hotel American werd door de gasten genomineerd in de categorieën Best Historic City Hotel en Best Historic Hotel With ‘A Story To Tell’. Het bekende gebouw won uiteindelijk de award voor Best City Hotel.

Historie beloond
De organisatie Historic Hotels of Europe wil wereldwijd de aandacht vestigen op de mooiste historische hotels van Europa. Deze hotels vertegenwoordigen de cultuur, tradities, geschiedenis, architectuur en het nalatenschap van hun eigen land. Ieder Historic Hotel heeft een eigen opvallende stijl en biedt gasten een service die afwijkt van de moderne hotelketens in Europa. Eens per jaar reikt de organisatie awards uit aan de meest bijzondere historische hotels in verschillende categorieën, zoals Best Historic Hotels of Europe Castle Award en Historic Hotel Best Restaurant Award.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.