Met de trein ’s nachts naar de sneeuw

Met de Deutsche Bahn 's nachts naar de sneeuw. Foto: Common Creative

Met de Deutsche Bahn ’s nachts naar de sneeuw. Foto: Common Creative


Ideetje? Wintersportliefhebbers kunnen in het winterseizoen ook de met de City Night Line naar hun bestemming. De nieuwe dienstregeling van de nachttrein van Deutsche Bahn gaat in op 15 december 2013, de tickets zijn vanaf nu al boekbaar.

Van 20 december 2013 tot en met 29 maart 2014 rijdt City Night Line deze winter in het weekend rechtstreeks via München naar Kufstein, Wörgl, Jenbach en Innsbruck in Oostenrijk. Vanuit deze plaatsen is een groot aantal skigebieden uitstekend bereikbaar, zoals Stubaital, de Olympische streek Seefeld of de Zillertaler Alpen. De verbinding naar Zwitserland loopt via Zurich en Landquart naar Chur. Vanuit hier is het gemakkelijk doorreizen naar de mooiste skigebieden in het Berner Oberland en Wallis. Skibagage reist bovendien gratis mee.

Een enkele reis met de City Night Line naar de sneeuw is verkrijgbaar vanaf 49 euro per persoon in een couchetterijtuig en vanaf 69 euro per persoon in een slaaprijtuig. Buiten deze winterse bestemmingen biedt City Night Line het gehele jaar een directe verbinding met Europese steden als Berlijn, Dresden, Kopenhagen, München, Praag en Zürich.

De nachttrein City Night Line brengt reizigers slapend naar hun bestemming. Reizen met City Night Line is zeer geschikt voor korte trips en weekendjes weg: onderweg slapen, ’s ochtends uitgerust aankomen. Opstappen is dagelijks mogelijk in Amsterdam, Arnhem en Utrecht, voor rechtstreekse verbindingen naar bijvoorbeeld hartje München, Kopenhagen, Praag, Zürich of Berlijn.

Meer informatie en boekingen:
www.citynightline.nl
• NS Hispeed-balies in de Tickets & Service-winkels op de grotere stations
• Treinreiswinkel, telefoon 071 5137008

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.