Nieuwe online hotelprijsvergelijker

hotelcombinder4

Hotelscombinder maakt het makkelijker om een goedkope hotelkamer te vinden.


Er zijn al een hoop vergelijkingssites te vinden, toch bieden ze allemaal net iets anders. Om je op de hoogte te houden van het aanbod schrijven we dan ook graag over nieuwe websites die we ontdekken. Zo ook de website hotelscombined.nl, dit is een hotelprijsvergelijker met nog weinig bekendheid in Nederland. HotelsCombined inventariseert volgens eigen zeggen snel de voordeligste hotelkamers van ’s werelds grootste online aanbieders en hotelketens.
Meta: vergelijker van alle aanbieders
HotelsCombined is een “meta” hotelprijsvergelijker en geeft daardoor in binnen vier seconden een prijsoverzicht weer van het totale internationale hotelaanbod per ingegeven stad en datum. HotelsCombined inventariseert dit overzicht op basis van het aanbod van 400.000 hotels op 120.000 bestemmingen wereldwijd op websites van  online reisaanbieders en hotelketens zoals Hotels.nl, Hotels.com, eBookers.nl en Best Western. HotelsCombined geeft hiermee de mogelijkheid te profiteren van kortingen tot wel 80%.

HotelsCombined naar Nederland
HotelsCombined is een van oorsprong Australisch bedrijf dat sinds 2005 bestaat en de site is beschikbaar in 40 talen. De hotelprijsvergelijker heeft volgens eigen zeggen wereldwijd 200 miljoen gebruikers. HotelsCombined heeft sinds 2011 de Nederlandse website HotelsCombined.nl. Samboleap Tol, Benelux Market Manager: “Nederlanders zijn online gericht in hun zoektocht naar de laagste prijs voor hotelovernachtingen maar zien vaak door de bomen het bos niet meer. HotelsCombined biedt hiervoor een oplossing door als meta hotelprijsvergelijker het totaaloverzicht weer te geven in een paar seconden.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.