Nieuwe restaurants voor Belgische Center Parcs

Ze zijn in Center Parcs bezig de horeca te vernieuwen, zo komt er een nieuw grill restaurant.

Ze zijn in Center Parcs bezig de horeca te vernieuwen, zo komt er een nieuw grill restaurant.

Als je aan Center Parcs denkt, dan is het restaurant waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. Je zult eerder het zwembad of het huisje herinneren. Daar willen ze nu wat aan doen door in Belgische parken vijf nieuwe horecaconcepten te introduceren, die zorgen voor bijzondere en niet alledaagse ervaringen. Een bezoek aan de vernieuwde horecagelegenheden in De Market Dome (de centrale plek op ieder vakantiepark) zou er voor moeten zorgen dat je verblijf compleet is. Want een geslaagde vakantie voor de hele familie, daar hoort ook lekker tafelen bij, zo is de overtuiging van Center Parcs.

Primeur in Erperheide en De Vossemeren
De vernieuwde horecaconcepten moeten er voor zorgen dat ieder horecabezoek verrassend wordt. Elk van de nieuwe bars en restaurants bieden gerechten volgens een bijzonder thema. Tussen 23 september en 9 december 2013 openen alle nieuwe bars en restaurants hun deuren in de Belgische vakantieparken van Center Parcs; Erperheide en De Vossemeren. Deze periode vormt tevens het startschot voor een groot aantal toekomstige vernieuwingen in de Nederlandse parken van Center Parcs.
Belangrijk praktisch detail: de bestaande winkels, eet- en drinkgelegenheden in de Market Dome (supermarkt, snackbar, café, restaurant, enz.) zijn tijdens de verbouwingswerkzaamheden gewoon open.

Grand Café & Eatery
In het Grand Café, in het hart van de Market Dome, kunnen gasten op elk moment van de dag terecht. Dat moet het de ideale ontmoetingsplaats maken. De inrichting straalt de rust uit in een Britse koloniale sfeer. Reeds geopend op 23 september in Erperheide. Opening in De Vossemeren op 9 december.

Evergreenz ‘All You Can Eat’ Family Buffet
Een andere vernieuwing wordt zo omschreven door Center Parcs: “In het Evergreenz Family Buffet heerst een ontspannen, gezellige sfeer waar u de drukte van het moderne leven even achter u laat. In dit ‘all you can eat’ restaurant schuift u met uw hele familie aan lange tafels aan om in een landelijke omgeving fijne herinneringen op te halen, anekdotes te delen en mooie momenten te beleven. Er is een uitgebreide buffetassortiment.” Reeds geopend op 7 oktober in De Vossemeren. Opening in Erperheide op 2 december.

Fuego Adventure Grill
Center Parcs: “In dit themarestaurant dineer je in een avontuurlijke omgeving. Midden in het restaurant staat een grote grill met reusachtige spiesen met heerlijk gegrild vlees. Wanneer u rond het vuur zit te eten, waant u zich in een Zuid-Amerikaanse, door de jungle overwoekerde vuurtempel. Wees wel op uw hoede, tijdens het diner kunnen er wel eens onverwachte dingen gebeuren…”
Reeds geopend op 7 oktober in Erperheide. Opening in De Vossemeren op 4 november.

Today’s restaurant: ‘Wat de pot schaft’
Beschrijving: “Huiselijk tafelen tegen een goedee prijs-kwaliteitverhouding. Elke dag wordt er een driegangenmenu tegen een vaste lage prijs geserveerd. Kinderen betalen €1 per levensjaar. Het eten is eenvoudig en vertrouwd. De potten en pannen worden op tafel gezet en iedereen bedient zichzelf.”
Reeds geopend op 14 oktober in De Vossemeren. Opening in Erperheide op 25 november (onder voorbehoud).

Nonna’s Family Pizza é Pasta
En dan de laatste toevoeging in de woorden van het receatiebedrijf: “Welkom in het huis van Nonna! Hier proeft u de sfeer van het Italiaanse zuiden. De vrouw des huizes, Nonna, laat u smelten met haar Italiaanse charmes en bereidt met liefde traditionele Italiaanse gerechten: van verse – op houtvuur gebakken – pizza’s tot zelfbereide pasta’s. Weer of geen weer … bij Nonna is het altijd genieten.”
Opening op 9 december in De Vossemeren.

Voor meer informatie ga je naar de website van Vossemeren of de website van Erperheide.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.