Overzicht van alle vliegverbindingen

Op de nieuwe website vliegverbindingen.nl kun je alle vliegverbindingen ter wereld zien.

Op de nieuwe website vliegverbindingen.nl kun je alle vliegverbindingen ter wereld zien.

Je hebt al wel verschillende apps waarop je kan zien welke vliegtuigen er op dat moment boven je, of boven Nederland vliegen. Er is alleen nog geen compleet overzicht van alle vluchten die op dit moment, in de hele wereld, in de lucht zijn. Vliegverbindingen.nl zag een gat in de markt. Op deze website vind je ruim 70.000 vluchten van meer dan 3000 luchthavens en 600 maatschappijen, die worden weergegeven op een interactieve routekaart. Het doel is je een transparant beeld te geven van alle vliegmogelijkheden die er zijn, waarbij je niet beperkt wordt tot de grotere maatschappijen.

Behoefte aan antwoorden
Wie vliegt waar? Welke luchthavens zijn er bij mij in de buurt? Welke vliegroutes zijn er beschikbaar? Een antwoord vinden op deze vragen is niet altijd makkelijk. Vanuit deze behoefte aan toegankelijke informatie is vliegverbindingen.nl ontwikkeld, om een zo compleet en eenvoudig mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die je hebt om van A naar B te reizen. Ook kleine lowcost maatschappijen uit Japan, China, Thailand, tot (water)vliegtuig maatschappijen die tussen eilandjes in Canada vliegen zijn opgenomen.

Hoe werkt het?
Wanneer je op een luchthaven klikt, zie je in één oogopslag naar welke bestemmingen er vanaf deze luchthaven worden aangevlogen. Bij een klik op een bestemming worden de maatschappijen getoond die deze route vliegen. Een klik op een maatschappij brengt je vervolgens naar de website waarop de vlucht kan worden geboekt.

Zoekmogelijkheden
Een andere zoekmogelijkheid die de applicatie biedt is het zoeken van ‘anywhere’ naar ‘anywhere’. Je voert een vertrekplaats in (postcode/plaats), en de maximale afstand die je wilt rijden naar een luchthaven in de omgeving. Hetzelfde doe je voor je bestemming. Het systeem zoekt dan naar de meest relevante vluchten tussen je vertrekpunt en bestemming.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Zo kun je alle vliegroutes vanaf Schiphol bekijken en de beste vlucht kiezen & boeken.

Zo kun je alle vliegroutes vanaf Schiphol bekijken en de beste vlucht kiezen & boeken.

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.