Site voor cruise-zoekers

Een cruiseschip in de haven van Genua.

Een cruiseschip in de haven van Genua.


De nieuwe website Cruise-informatie.nl wil potentiële- en bestaande cruisereizigers informeren over het aanbod van cruisereizen. Het aantal cruisereizigers stijgt nog steeds en loopt inmiddels op richting 160.000 cruisepassagiers per jaar. Daarnaast wordt het aanbod van cruisevakanties steeds ruimer. “Het imago is echter een beetje blijven hangen. Zonde, want voor iedereen is er een geschikte cruisevakantie”, aldus initiatiefnemer Teun Kees van Tourism Marketing Concepts. “Duidelijke en onafhankelijke informatie moet de consument een beter overzicht geven van alle mogelijke cruisevakanties. Voor het eerste jaar mikt de website op 110.000 unieke bezoekers.Het aanbod wordt steeds breder en er is tegenwoordig voor iedereen een geschikte cruise te vinden. Er valt voor veel mensen veel te ontdekken. Aan boord en aan wal. Cruise-informatie.nl laat zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Met nieuws, met mogelijkheden, met een overzicht van de rederijen en met een cruise-quiz gaan wij consumenten informeren en inspireren.”

Onafhankelijk
“Omdat Cruise-informatie.nl een onafhankelijke website is, kunnen we de focus leggen op de vele mogelijkheden die verschillende cruisevakanties met zich meebrengen. De grootste, de kleinste, de langste, de meest spectaculaire en de meest relaxte cruises komen voorbij. Cruise-informatie.nl informeert zo breed mogelijk. Wil iemand 5 steden bezoeken in 2 weken tijd? Geen probleem. Bijna dagelijks verschijnt er een nieuwe stad voor je deur. Trek je er liever op uit tijdens een cruise? Neem dan je fiets mee en ontdek de steden. Het zijn simpele activiteiten waar veel mensen geen weet van hebben”, aldus Teun Kees.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.