Ski Atlas klaar voor wintersportseizoen

De Ski Atlas 2014 is weer verkrijgbaar om je voor te bereiden op het nieuwe wintersportseizoen.

De Ski Atlas 2014 is weer verkrijgbaar om je voor te bereiden op het nieuwe wintersportseizoen.

De Ski Atlas 2014 is weer uit. Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie met beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van 356 bestemmingen. In dit boek vind je alles wat je moet weten voor je op wintersport gaat. Dit jaar heeft het naslagwerk een compleet vernieuwde cover en een – volgens eigen zeggen – ‘hoogwaardige skitest’. Ook is het boek weer voorzien van themapagina’s, die het mogelijk moeten maken om in een oogopslag de beste bestemmingen te selecteren. Het boek is bedoeld om je te oriënteren op een nieuwe bestemming, of om gewoon doorheen te bladeren voor het wintersportgevoel. 

De Ski Atlas
In 400 pagina’s worden de skidorpen en -gebieden in de Alpenlanden, Andorra, Noorwegen en USA uitgelicht. Uitvoerige beschrijvingen, actuele pistekaarten, skipasprijzen, kleurenfoto’s en ervaringen van wintersporters maken het geheel compleet. Informatie over pistes voor beginners en experts geven een gedetailleerd beeld van het skigebied. Met de ‘TOP 5 familievriendelijk, beginners, sfeervol, uitdagend, sneeuwzeker en après-ski’ zijn de beste bestemmingen snel te vinden. Ook dit jaar is het boek voorzien van een skitest waarin 60 ski’s in diverse categorieën getest zijn op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

De Ski Atlas 2014 is te krijgen voor €24,95. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.