Stedengids met gratis navigatie app

Bij de nieuwe 100% stedengidsen krijg je een navigatie app die je de weg door de stad wijst. Foto: 100% Travel

Bij de nieuwe 100% stedengidsen krijg je een navigatie app die je de weg door de stad wijst. Foto: 100% Travel

Er bestaan al veel stedengidsen met een gratis app of gidsen die alleen als app te krijgen zijn. 100% stedengids heeft nu ook een gratis app maar doet het net even anders. Het is namelijk een navigatie app die je laat zien waar je bent op de kaart, zo hoef je niet meer te verdwalen in onbekende steden. De eerste zestien stedengidsen Boedapest, Brugge, Brussel, Dublin, Gent, Istanbul, Keulen, Lissabon, Londen, Milaan, New York, Oslo, Parijs, Praag, Stockholm en Wenen zijn inclusief 100% navigatie app.

Realtime zien waar je bent
Met deze app kun je, via de gps-functie van je smartphone, zien waar je je bevindt en welke adressen uit je 100% stedengids in de buurt liggen. Je positie is op de digitale kaart aangegeven met een stipje, dat realtime met je mee wandelt naar het adres van je keuze. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor een hoge telefoonrekening, want de app is – nadat je de stad van je keuze hebt gedownload – offline te gebruiken.

App en gids vullen elkaar aan
De papieren 100% stedengids is onveranderd. Je gebruikt ‘m als vanouds om alles te lezen over de highlights en de leukste adressen van de stad, lekker te bladeren, wandelroutes te volgen, iets op te zoeken op de plattegronden of een goed restaurant te kiezen. De app wijst je vervolgens de weg naar dat restaurant. Zo werken de app en gids samen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.