Ga op een duurzame roadtrip in Oregon

Als je een duurzame roadtrip wil doen door het Amerikaanse Oregon, dan kun je nu kiezen uit routes voor elektrische auto's.

Als je een duurzame roadtrip wilt maken door het Amerikaanse Oregon, dan kun je nu kiezen uit routes voor elektrische auto’s.

Voor steeds meer mensen is het belangrijk om duurzaam op vakantie te gaan. Veel vakantiebestemmingen spelen in op deze wens. Zo wil ook Oregon je de mogelijkheid geven een groene vakantie te vieren. Met een steeds groter wordend netwerk van elektrische auto-oplaadpunten, op dit moment staat de teller op 33, komt de Amerikaanse staat reizigers tegemoet. Om ook toeristen kennis te laten maken met deze groene reistrend is Travel Oregon een samenwerking aangegaan met het Oregon Department of Transportation voor het samenstellen van verschillende autoroutes. Zo kun je op een duurzame roadtrip.

De autoroutes
De groene autoroutes zijn samengesteld om de elektrische autorijder, zowel toerist als inwoners van Oregon, te inspireren. Een vijftal routes leidt door de volgende gebieden: – Willamette Wine Country, – Zuid-Oregon, – De kuststreek, – Mt. Hood en Columbia River Gorge, – en een route langs covered bridges. De routes zijn zo uitgestippeld dat er rekening wordt gehouden met het opladen van de elektrische auto, de oplaadpunten staan aangegeven op de kaart.  Toeristen krijgen de gelegenheid om Oregon te ontdekken op een milieuvriendelijke manier. Travel Oregon kijkt er naar uit om nader kennis te maken met de milieubewuste vakantiegangers en een verdere bijdrage te leveren aan het imago van Oregon als sustainable reisbestemming.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.