Tinkerbell landt in Den Haag

Kersttijd in Den Haag.

Kersttijd in Den Haag.


Kerstmis staat voor gezelligheid, maar voor veel mensen ook voor ‘handel’. De kerstbomenverkoper moet uiteraard een verkooppiek (leuke woordspeling…) halen, maar ook de winkelcentra wachten al handenwrijvend op deze tijd van het jaar. Wereldwijd zijn New York, Parijs en Londen de steden die klanten lokken met ‘sfeervolle kerstinkopen’. Nu stort Den Haag zich ook in de strijd en wil met speciale etalages het winkelend publiek aan zich binden.

Sprookjesachtige taferelen en verrassende kunstwerken achter glas moeten in december de Haagse binnenstad omtoveren tot een waar winter wonderland. Een winkelparadijs waar shoppers de ogen uitkijken, ook vóór ze de winkels ingaan. Net als voorgaande jaren gaan de Haagse ondernemers de creatieve strijd met elkaar aan in het maken van de allermooiste etalages, met dit jaar als thema Koning Winter. Ook het winkelend publiek maakt kans op allerlei mooie prijzen door te stemmen op een etalage.

Vanaf 12 december start de wedstrijd, op 19 december wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn. Maar niet alleen de ondernemers doen een gooi naar de prijzen, ook het winkelend publiek kan prijzen winnen. Door via Facebook of het stemformulier te stemmen op een etalage maakt de bezoeker kans op een wintersportreis voor twee personen. Tinkerbell spotten in één van de vele etalages levert ook prijzen op.

Meer informatie over het evenement, dat de titel Tink meekreeg, is hier te vinden: www.tinkthehague.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.