Vaar voordelig(er) naar Kopenhagen

Voor een korte vakantie neem je voordelig de boot naar Denemarken. Foto: Scandlines

Voor een korte vakantie kun je bijvoorbeeld met de boot naar Denemarken. Foto: Scandlines

De herfst is de ideale tijd van het jaar om een paar dagen weg te gaan. Dat moet Scandlines ook gedacht hebben, want zij komen met een special short break actie. Je kan nu kiezen voor een 5-dagen voordeelticket. Het ticket is geldig voor een retourovertocht binnen 2 tot 5 dagen en is daarom ideaal voor een korte vakantie. Ter inspiratie heeft Scandlines een aantal highlights op een rij gezet voor een ‘Indian Summer’ in de Deense hoofdstad. Met het 5-dagen ticket bespaar je tot 20% op de overtochten.

Kopenhagen
Denemarken is een van mooiste najaarsbestemmingen van Europa. Een bezoek aan het bruisende Kopenhagen is dan ook een aanrader. Bezoek de lokale markten, kunstateliers en design winkels en maak kennis met de lokale specialiteiten. Wie na de overtocht met de Scandlines ferry het varen te pakken heeft, verkent de Deense hoofdstad per boot. In ongeveer een uur ontdek je de highlights langs de grachten de stad, waaronder kastelen, kerken en het operagebouw.
Plezier voor jong en oud is ook gegarandeerd in het Tivoli park, de meest bezochte toeristische attractie van Denemarken. Kinderen leven zich uit op de speelplaatsen met hindernisparcours en reuzenspringkussen, terwijl de ouders genieten van de herfstkleuren in de bloemenperken, die in de avonduren bovendien sfeervol zijn verlicht. Ook de lichtshow op het water ‘by night’ staat garant voor spektakel.
Kopenhagen is vanaf de Scandlines terminals van Rødby en Gedser bereikbaar in ca. 1 uur en 45 minuten. Voor voorwaarden en boekingen zie: http://www.scandlines.de/tickets-und-tarife/special-tickets/5-tageticket

Kijk voor meer informatie op de website.

Dag-ticket Denemarken
Ook voor vakantiegangers die in het najaar naar Noord-Duitsland afreizen biedt Scandlines een interessante reisoptie. Met de dag-ticket kun je op dezelfde dag heen en terug reizen op de ‘Vogelvluchtroute’ tussen Puttgarden en Rødby (vaartijd 45 minuten, afvaart ieder half uur) en de overtocht Rostock – Gedser (vaartijd ca. 2 uur, tot 10 afvaarten per dag). Ideaal voor een daguitstapje naar Kopenhagen. Bovendien krijg je met het Scandlines ticket korting bij een aantal bezienswaardigheden en attracties in Oost-Denemarken. www.scandlines.de/kurzreisen/tagestouren

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.