Vechtstreek ‘beste gezinscamping’

Iedere dag in het seizoen is er een show voor kinderen op de Sprookjescamping.

Iedere dag in het seizoen is er een show voor kinderen op de Sprookjescamping.


De Sprookjescamping de Vechtstreek is door de ANWB Camping van het Jaar-verkiezing 2014 genomineerd als “De beste gezinscamping”. Met deze nominatie heeft de camping in feite voor wat betreft Nederland de titel ‘in de pocket’. De Sprookjescamping is namelijk de enige Nederlandse genomineerde camping in deze categorie. De overige drie campings zijn gelegen in Italië, Frankrijk en Oostenrijk. Op 14 januari 2014 wordt bekend gemaakt wie de titel van “De beste gezinscamping” wint.

De Sprookjescamping is op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen genomineerd in de categorie “De beste gezinscamping”. Een deskundige jury van de ANWB kiest per ca tegorie uit vier genomineerde campings de winnaar die tijdens het ANWB Campinggala op 14 januari 2014 bekend wordt gemaakt.

De andere genomineerd in de categorie De beste gezinscamping zijn:

  1. Camping Valle Gaia, Casale Marittimo, Italië
  2. Camping ‘Ardéchois, Saint-Sauveur-de-Montagut, Frankrijk
  3. Woferlgut Sportcamp, Bruck a/d Grossglocknerstrasse, Oostenrijk

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.