Vind je groepsreis op vergelijkingswebsite

Als je op een groepsvakantie gaat wil je wel de beste deal vinden met de leukste excursies, zoals rijden in de Indiaanse Thar woestijn.

Als je op een groepsvakantie gaat wil je wel de beste deal vinden met de leukste excursies, zoals rijden in de Indiaanse Thar woestijn.

Je hebt al veel websites waarmee je reizen kan vergelijken, maar er zijn er nog niet zoveel waar je groepsreizen kunt vergelijken. Pim van den Broek zag een gat in de markt en is begonnen met ReisOase.nl. Op deze website kun je het actuele groepsreizenaanbod van de belangrijkste aanbieders vergelijken. Op deze manier vind je volgens de maker de ideale groepsreis. Je kan namelijk gericht zoeken naar groepsreizen die voldoen aan specifieke wensen. Zo is het mogelijk om een reisperiode op te geven, maar is het ook mogelijk te zoeken op budget, minimaal aantal dagen en bestemming. Als je bijvoorbeeld  in maart 2014 een groepsreis door Zuid-Afrika wilt maken en een budget van maximaal 2500 euro heeft, zie je in één oogopslag de reizen die hieraan voldoen.

Routes vergelijken
De groepsreizen die voldoen aan de zoekcriteria kunnen vervolgens vergeleken worden op beschrijving, prijs, vertrekdatum én route. Bij het vergelijken op route worden de routekaarten van de reizen overzichtelijk naast elkaar weergegeven. ‘Een bezoeker hoeft door ReisOase.nl niet meer omslachtig te wisselen tussen veel browser-vensters, maar ziet in één keer hoe de groepsreizen van de verschillende aanbieders lopen en wat er bezocht wordt tijdens de reis’, aldus de maker.
Momenteel zijn er 8 aanbieders aangesloten op ReisOase.nl: alle groepsreizen van Djoser, Shoestring, Koning Aap, Kras, SNP, Sawadee, NRV en Fox Vakanties kunnen tot in detail doorzocht en vergeleken worden. Het aanbod van deze 8 organisaties maakt het mogelijk om groepsreizen in 122 landen te vinden. Het totale aanbod bestaat uit 821 groepsreizen met 6794 vertrekdata.

Frustratie
ReisOase.nl is ontstaan uit eigen frustratie met het gebrek aan transparantie in de rondreiswereld. Pim van den Broek, oprichter van ReisOase.nl: “Toen ik een groepsreis door Midden-Amerika zocht heb ik uiteindelijk een kaartje van de regio uitgeprint en met kleurtjes de verschillende routes erop getekend. Ik dacht: ‘dat kan makkelijker’ en zo was het idee voor de vergelijkingswebsite geboren. Binnenkort wil ik de website uitbreiden met andere typen rondreizen zoals individuele rondreizen en wandel- en fietsreizen. Tevens zullen er steeds meer aanbieders worden toegevoegd.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.