Vier Halloween in een pretpark

Voor Halloween verandert avonturenpark Hellendoorn voor een week in Heksendoorn waar je kan griezelen.

Steeds meer Nederlandse en buitenlandse pretparken veranderen tijdens Halloween in een griezelpark.

Steeds meer pretparken krijgen een griezelig tintje tijdens Halloween. Jaren geleden werd er nog niets met dit thema gedaan, maar inmiddels is dit wel anders. Eind oktober doen pretparken hun uiterste best om bezoekers op de kast te jagen. Enge mummies, heksen en boosaardige clowns staan klaar om jou de leukste griezelavond van het jaar te bezorgen. Als je zin hebt in een avondje griezelen, zijn er verschillende parken waar je heen kan gaan.

Griezelige pretparken
Zo kun je in Nederland naar de Walibi Fright Nights. Al dertien jaar lang komen bezoekers af op deze spannende avonden. Tijdens deze fright nights moet je van spanning houden of iemand mee nemen om vast te houden, want eng wordt het gegarandeerd. De Fright Nights zijn elke vrijdag, zaterdag en zondag in oktober. Hellendoorn verandert tijdens oktober in Heksendoorn. Het pretpark staat vol met alles wat bij Halloween hoort, zoals bezemstelen en pompoenen. De spanning blijft wel binnen de perken, want het park richt zich op bezoeker tot twaalf jaar voor dit feest. Op de speciale Griezelavonden, op 12, 19 en 26 oktober, is het park geopend tot 21.00 uur en wordt de dag afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Dit is maar een kleine greep uit Nederlandse parken die wat doen met Halloween.

Ga naar de website voor de hele lijst van binnenlandse en buitenlandse parken.

 

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.