Wellness tijdens wintersport

Steeds meer wintersport plaatsen, zoals Savoie Mont Blanc, investeren in wellness tijdens wintersport.

Steeds meer wintersportplaatsen, zoals Savoie Mont Blanc, investeren in wellness tijdens wintersport.

Tijdens wintersport gaat het al lang niet meer alleen om skiën. Steeds meer wintersportbestemmingen investeren in nieuwe wellnessmogelijkheden om vakantiegangers nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo heeft de regio Savoie Mont Blanc in de Franse Alpen een nieuwe massage met alpenplanten, een reis langs verschillende buitenlandse verwenbaden en een speciale ladiesweek. Bekijk alle nieuwe ontwikkelingen hieronder:

Spabehandeling met Alpenplanten
Vanaf deze winter biedt Spa de la Bouitte in Saint Martin de Belleville een massage op basis van Alpenplanten. Deze massage heeft volgens de Spa ‘een regenererend effect en een ontspannende werking. Vooral de warme pakketjes met verse kruiden zijn een aanrader’.
Héliopic Sweet & Spa in Chamonix biedt een internationale reis langs Zweedse stoombaden, Russische Banya’s, Japanse dompelbaden en een ijsgrot. En ook nieuw dit najaar de “Spa des Sports” geopend door Deep Nature in Mégève.

Ladies week in Brides
Brides-les-Bains wijdt een hele week aan de vrouw. Vlak voor internationale vrouwendag worden dames hier van 3 tot 7 maart 2014 gefêteerd en verwend. Gezichtsbehandelingen, make-up tips, welzijn en ontspanning, workshops, thematische avonden… Elke dag na het skiën staan professionals op het gebied van welzijn en beauty klaar om de dames in de watten te leggen.

Aquafusion
Deze combinatie van vier verschillende sporten wordt aangeboden in Paradisio in Montchavin-les Coches en in het buitenbad van Plagne-Bellecôte. Het gaat om aquabike, hydrotone, aquatrampoline en gewichten. Tijdens een sessie van 45 minuten worden deze vier activiteiten afgewisseld en vier verschillende spiergroepen in het lichaam aangesproken. Een goede manier om te werken aan de conditie, spieren te kweken, gewicht te verliezen en stress kwijt te raken.

Savoie Mont Blanc
Savoie Mont Blanc promoot de Franse Alpen (Savoie en Haute Savoie) op toeristisch gebied. De organisatie zet zich in voor 111 wintersportplaatsen waaronder Mégeve, Saint Martin de Belleville, Chamonix, Brides-les-Bains, Montchavin les Coches en La Plagne.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.