Winterspecials in Baden-Baden

Baden-Baden heeft deze winter weer speciale winter specials om je tot een bezoek te verleiden.

Baden-Baden heeft deze winter weer speciale winter specials om je tot een bezoek te verleiden.

Het Duitse Baden-Baden, vlakbij de Franse grens, wil deze winter veel bezoekers trekken. Daarom bieden ze ook dit jaar weer verschillende winterspecials. De Winter Specials zijn verkrijgbaar van 1 november tot 23 december 2013 en van 2 januari tot 24 maart 2014. Je kan kiezen uit de volgende drie seizoenen pakketten: “Fit door de winter”, “Baden-Baden Kerstmarkt” en “Winter Fijnproevers”. Elk pakket bestaat uit 2 hotelovernachtingen en daarnaast heeft  elk pakket zijn eigen voordelen, die bij de prijs inbegrepen zitten. De prijs van je hele pakket hangt af van het hotel dat je kiest. Daarnaast krijg je 25 procent korting op veel winteractiviteiten als je nu een pakket boekt.

De pakketen
Je kan het meest van je pakket maken door een extra paar dagen te boeken, hier krijg je ook korting op.  Of je nu kiest voor het feestelijke pre-Christmas “Baden-Baden Kerstmarkt”-pakket, het “Fit door de winter”-pakket, om je te helpen het nieuwe jaar energiek te beginnen, of het “Winter Fijnproevers” pakket, waar je kunt proeven van lekkernijen van de regio’s. Je kan zelf kiezen wat het best bij je past. Als je een keuze gemaakt hebt zul je zien dat Baden-Baden in het rustigere maanden van het jaar ook een bezoek waard in de winter waard is, zo is het idee van de initiatiefnemers.

Je vindt alle informatie over de winterspecials in deze speciale (Engelstalige) brochure. Je kan ook naar de website voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.