Bezoek de grootste modelbouwshow

Tijdens de modelbouwbeurs vindt de liefhebber alles van minitreinen tot zendschepen.

Tijdens de modelbouwbeurs vindt de liefhebber alles van minitreinen tot zendschepen.

De vakbeurs voor de modelbouwers komt terug in 2014 met een 22ste editie. De Modelbouwshow wordt weer in de Zeelandhallen Goes gehouden. Het thema van 2014 is is Modelspoor. Zo zijn onder andere de mooiste modelspoorbanen van Nederland en nog nooit eerder vertoonde modelbanen te zien. Daarnaast viert de landelijke modelspoorvereniging, M-Track Groep Nederland, het 25 jarig jubileum met een grote modulebaan in Zeelandhallen Goes.

Vernieuwing
Tijdens de Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook nieuwe deelnemers zichzelf. Zo vinden bezoekers er dit jaar ook zendschepen die vroeger de radio-uitzendingen verzorgden. Dit jaar wordt er ook een compleet wielerpeleton gepresenteerd, dat bestaat uit een reclamekaravaan, politie-escorte, 200 wielrenners, 6 ploegleiderswagens en 16 volgauto’s.

Voor iedereen
De Modelbouwshow is volgens de organisatie ‘uniek vanwege zijn diversiteit’. Zowel minitreinen, miniboten, lijm en precisiegereedschappen zijn er te zien en te koop. In 2014 gebruikt de Modelbouwshow alle hallen van Zeelandhallen Goes en biedt daarmee 14.000 m2 beursoppervlakte aan de bezoekers.

Erkende LEGO club
In een van de hallen van Zeelandhallen Goes vindt de Clubdag voor LEGO® fans plaats. Deze Clubdag wordt georganiseerd door De Bouwsteen. De Bouwsteen is officieel door LEGO erkend als Nederlandse LEGO® club met ruim 800 liefhebbers, bouwers en verzamelaars van jong tot oud.

Meer informatie
Openingstijden van de Modelbouwshow op 22 en 23 februari zijn van 10.00 – 18.00 uur. Toegangsprijs voor volwassenen bedraagt € 11,00 en kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.