‘Camping by Night’ op de vakantiebeurs

Kamperen heeft wel wat, zeker als je kan slapen onder een mooie sterrenhemel.

Kamperen heeft wel wat, zeker als je kan slapen onder een mooie sterrenhemel. Dat gevoel moet ‘Camping by Night’ oproepen.

De vakantiebeurs gaat proberen om de knusheid van kamperen in het donker na te bootsen tijdens ‘Camping by Night. Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari is hal 12 helemaal donker en moet je het doen met lichtjes in de caravans en campers, brandende lampjes op de camping en een kampvuurtje. De sfeer van kamperen hangt overal in de lucht. Er is een gratis zaklamp voor je, waar je mee op een ontdekkingstocht door de hal kan. Het is de bedoeling dat je het gevoel krijgt van een echte camping waar kampeerders ’s avonds tijdens de vakantie per auto arriveren.

Wandelroute
Kamperen is razend populair. Dat bewijzen de honderdduizenden Nederlanders die er ook deze zomermaanden weer enthousiast met caravan, camper, vouwwagen of tent op uit zijn getrokken om met volle teugen, in luxe of bewust gekozen eenvoud, te genieten van ontspanning en vrijheid. In eigen land of soms ver daarbuiten. Op de Camping by Night wanen zij zich helemaal terug. Ondergedompeld in deze gezellige campingsfeer kunnen de liefhebbers een wandelroute volgen die voert naar velden waar zij hun licht kunnen laten schijnen op een kampeeraanbod om van te watertanden. Overzichtelijk naar kampeerthema bij elkaar geplaatst.

Activiteiten
De route voert langs een veld met campers en luifels, met caravans en voortenten, een vouwwagenveld, een veld vol tenten in alle soorten en maten, en voor de luxe kampeerders is er een glamping veld en een fraaie line-up van kampeerauto’s. Overal zijn activiteiten voor groot en klein met toepasselijke prijzen als beloning. Oase van rust is het ruime terras om even de benen te strekken en te genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Campingshop
Prominent onderdeel van de Camping by Night is de grote Campingshop waar aankopen kunnen worden gedaan. Een eldorado voor winkelliefhebbers die hier op hun gemak kunnen snuffelen in een ruim en aantrekkelijk geprijsd assortiment handige kampeerartikelen, nuttige onderdelen en accessoires. De shop is een van de vele primeurs van de Vakantiebeurs, die ingrijpend is vernieuwd.

Gastlanden
Uiteraard kunnen de beursbezoekers weer rekenen op honderden aanbieders uit de meest uiteenlopende bestemmingen, maar het draait straks vooral om extra voorpret, inspiratie en beleving. Gastlanden zijn Curaçao en Duitsland, dat onder meer wijnproeverijen organiseert op de grote stand in hal 9. De oosterburen ontbreken niet op de Camping by Night. Duitsland is voor Nederlanders een geliefde kampeerbestemming en verrast de liefhebbers met gevarieerde mogelijkheden. Het Duits Verkeersbureau is in gesprek met het Duitse Campingverband en regionale organisaties voor de organisatie van prijsvragen en spelletjes, met als hoofdprijs een innovatieve tent in de vorm van een klassieke VW bus.

Beursaanbiedingen
Het loont dit jaar dubbel om de Vakantiebeurs te bezoeken. Niet alleen om in een heerlijke vakantiestemming te komen maar ook om te profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen van exposanten. Deze deals zijn exclusief voor bezoekers, online niet beschikbaar en alleen te verzilveren tijdens de beurs. De aanbiedingen zijn gebundeld in een speciaal boekje dat samen met het online kaartje in de voorverkoop kan worden uitgeprint en tijdens de beurs ook in druk beschikbaar is. De vakanties zijn overzichtelijk ingedeeld per land maar dit jaar ook op Pleinen met de zes meest populaire vakantie typen van de beursbezoekers. Naast BUITEN (Kampeer & Camping) is gekozen voor VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), SAMEN (Familie & Kinderen), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen) en ZIEN (Steden & Cultuur).

App
Een kaartje voor de Vakantiebeurs is 3 euro in prijs verlaagd en kost in de voorverkoop 12 euro. Gezinnen kunnen met de Familiekaart extra profiteren van een voordeeltarief. Eind van het jaar kan de Vakantiebeurs app worden gedownload. Voor meer informatie ga je naar de website

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.