In Disneyland begint kerstmis vandaag

Disneyland weet op een prima manier de kerstsfeer te vatten.

Disneyland weet op een prima manier de kerstsfeer te vatten.


Disneyland Paris begint vandaag met ‘het Betoverende Kerstseizoen’ en maken drie helden uit Disney’s nieuwe animatie film, Frozen, hun debuut in het Disneyland Park. Nog voordat de helden van de animatiefilm op het grote scherm te bewonderen zijn, nemen de prinsessen Elsa en Anna deel in de Kerstparade en begeleidt Olaf, de komische sneeuwpop uit de film, het orkest van de nieuwe avondshow genaamd Disney Dreams! of Christmas.

De komische sneeuwpop, Olaf, is ceremoniemeester van de speciaal voor het Kerstseizoen gecreëerde nieuwe avondshow, Disney Dreams! of Christmas. Olaf stapt uit de film Frozen en stapt in de rol van ceremoniemeester waar hij de nieuwste productie met projecties, fonteinen, special effects en vuurwerk begeleidt. Disney Dreams! of Christmas nodigt de bezoekers uit tradities van het Kerstseizoen van over de hele wereld te vieren in vier prachtige scènes. Beroemde karakters als Bambi en van Fantasia komen tot leven in de projecties op het Kasteel van Doornroosje. De helden van Toy Story laten hun eigen versie van De Notenkraker zien.

De magie van het Kerstseizoen bij Disneyland Paris begint dit jaar op 10 november. Twee maanden lang is het Disneyland Park ondergedompeld in de kleuren van Kerst. De bezoeker kan op de foto met Mickey en zijn vrienden, of met de Kerstman, die een eigen dorp heeft in het Disneyland Park. Daarnaast begeleidt de Kerstman het Disney Magic on Parade en neemt hij plaats in een speciale muzikale Parade, de Christmas Cavalcade. Vergezeld door Kwik, Kwek en Kwak, wordt de Kerstman omringd door levensgroot speelgoed, de helden uit Toy Story en andere feestelijke verrassingen.

En dat is nog niet alles: een gloednieuwe kerstboom van wel 24 meter hoog neemt een centrale plaats in op Town Square in het Disneyland Park en is versierd met bijna duizend decoraties van over de hele wereld. Wanneer de avond valt gaan de lichtjes aan voor een nieuwe sprankelende en muzikale ceremonie, Magical Christmas Wishes, die wordt begeleid door Pinokkio en zijn trouwe vriend Japie Krekel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.