Droomvlucht kan er weer 20 jaar tegen

De opening van Droomvlucht vandaag.

De opening van Droomvlucht vandaag.


Droomvlucht, de populaire Efteling-attractie, is eerder klaar voor gebruik dan gepland. Een renovatie 20 jaar na de opening kon drie weken sneller voltooid worden. Ruim 2,5 maand is met man en macht gewerkt om Droomvlucht weer klaar te maken voor de komende 20 jaar. Zo is er technisch onderhoud verricht en is de attractie flink ‘opgefrist’. De meest opvallende aanpassingen aan de attractie zijn de meandering (wachtrijruimte) en de deuren naar de ingang van de attractie, andere ‘kleine’ toevoegingen zijn nieuwe bomen en een trol in het Zompenwoud. Verder is de zogenoemde ‘sterrentunnel’ geheel vernieuwd. Bezoekers maken nog steeds via dezelfde route en in dezelfde gondels hun droomvlucht. Het onderhoud aan Droomvlucht is zo voorspoedig verlopen, dat de attractie vandaag weer de deuren opent.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.