Duin Horst en Weide heeft eigen website

Het gebied Duin Horst en Weide heeft een eigen website gekregen om toeristen de weg te wijzen.

Het gebied Duin Horst en Weide heeft een eigen website gekregen om toeristen aan te trekken.

Het gebied Duin Horst en Weide heeft sinds kort een eigen website. Voor degene die niet weten waar het ligt: Tussen de steden Leiden en Den Haag. Hier biedt Duin Horst & Weide rust, ruimte en veel afwisseling. Het gebied bestaat uit de kust en de duinen (Duin), de landgoederenzone en het strandwallenlandschap (Horst) en de Vlietzone met de droogmakerijen en het veenweidegebied (Weide). De nieuwe website moet het gebied aantrekkelijker maken voor toeristen. Op de website vind je alle informatie over het gebied. Via de interactieve kaart kun je met behulp van iconen zoeken op je interessegebied. Zo kun je aangeven dat je graag boerderijen, landgoederen of molens wil bezichtigen. Of kun je zoeken op een fiets- of wandelroute. Daarnaast vind je er overnachtingsmogelijkheden en bezigheden voor kinderen. De website biedt je alles wat je wil weten over Duin Horst en Weide.

Bekijk de website voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.