Emirates start met monster-speelgoed

De nieuwe speelgoedlijn waarmee luchtvaart Emirates vandaag start.

De nieuwe speelgoedlijn waarmee luchtvaart Emirates vandaag start.


Emirates lanceert vandaag op de Universele Dag van het Kind nieuwe gezichten in de kleurrijke familie van de ‘Fly with Me Monsters’. Jonge reizigers kunnen aan boord kennismaken met Zaive, Oggie, AirBoe en Fangdango, en de andere karakters uit de serie. De namen van de monsters komen uit de hele wereld en zijn bedacht door internationale Emirates Facebook-fans, wereldwijde werknemers en Emirates Skywards Skysurfer leden.

De speelse monsters, Zaive, Oggie, AirBoe en Fangdango, hebben zeer verschillende karakters en interesses en zijn bedoeld als de ideale reisgenoot om de verbeelding van een kind te voeden. Zaive, met een geel Mohawk kapsel, is een fervent sportliefhebber en zal te zien zijn op de vele sportevenementen die Emirates ondersteunt. Oggie is een onverschrokken reiziger en heeft een bijzondere voorliefde voor het maken van zelfportretten bij iconische monumenten. AirBoe is een luchtvaartfan en vliegtuigspotter terwijl Fangdango geniet van het lezen van boeken, het luisteren naar muziek en kijken naar films op ice, het bekroonde inflight entertainment van Emirates.

Alle Emirates vluchten bieden een selectie van het monsterspeelgoed aan. Een exclusieve collectie van het monsterspeelgoed is bovendien voor reizigers in de premium cabines beschikbaar in de Emirates lounges op 35 internationale luchthavens. Jonge reizigers kunnen ook genieten van het bestaande productaanbod voor kinderen, waaronder het E-kids magazine, Emirates rugzakken en koeltassen, kinderzonnebrillen, de populaire Dr. Seuss boeken en een Quicksilver collectie voor oudere kinderen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.