Flexibel winterreizen naar Scandinavië

Steeds meer mensen ontdekken de wintermogelijkheden in Scandinavië, nu kun je zo lang blijven als je wil.

Steeds meer mensen ontdekken de wintermogelijkheden in Scandinavië, nu kun je zo lang blijven als je wil. Foto: VistAalborg – Michael Damsgaard.

Deze winter kun je flexibel op reis met Scandlines, ze bieden namelijk het ‘Easy Return’ ticket aan op al haar routes. Deze ticket geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je weer terug gaat. Je kan dus je vakantieduur in Zweden of Denemarken naar eigen wens aanpassen. Dit is handig als je net wat langer over de kerstmarkten wil struinen of nog niet alle pistes gedaan hebt. Het ticket is geldig tot 31 maart 2014, met uitzondering van 7 tot 27 februari.

Kerstmarkten
Steeds meer shopaholics ontdekken de kerstmarkten in Zweden en Denemarken. Bijvoorbeeld de kerstmarkt in het Tivoli park in Kopenhagen, met jaarlijks 900.000 bezoekers. Op 16 november opent, het in het centrum gelegen park, haar deuren voor de kerstmarkt. De Tivoli versie van de Basiliuskathedraal van Moskou geeft het evenement een Russisch tintje.
Liefhebbers van kleinschalige marken kunnen een bezoek brengen aan de kerstmarkten in het Zweedse Malmö, dat op slechts 20 minuten van Kopenhagen ligt. Met het ‘Easy Return’ ticket biedt Scandlines haar passagiers een flexibele vakantieplanning. Mochten zij eerder of later dan gepland klaar zijn met de kerstinkopen, dan kunnen zij met een andere overtocht terug reizen naar Nederland.

Ticket
Bij het ‘Easy Return’ ticket wordt de heenreis van tevoren vastgezet, waarbij ter indicatie een terugreisdatum wordt opgegeven. Voor de terugreis kun je naar de terminal rijden en aan boord van het eerst vertrekkende schip gaan, mits er plek is.

Het ticket is online en via het Scandlines Service-Center verkrijgbaar (tel. +49 (0)40 6891 6270). Bij reserveringen aan het loket in de havens wordt € 5,- reserveringskosten in rekening gebracht.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.