Cabaret nu ook onderdeel après ski

Tijdens de wintersport is de après ski bijna net zo belangrijk als het skiën zelf.

Tijdens de wintersport is de après ski voor veel mensen bijna net zo belangrijk als het skiën zelf.

Wintersport draait niet alleen om skiën, ook de après ski is een groot deel van het vakantieplezier. Zo kun je in het skigebied van Tignes/Val d’Isère vanaf februari elke middag genieten van ‘het hoogste cabaret ter wereld’. Le Cabaret de la Fruitière is klassiek cabaret met kostuums en muziek uit de jaren ‘30 onder leiding van choreograaf Vincenzo Notarandrea. Een bijzonder podium waar de artiesten van La Folie Douce Team voor plezier zorgen. Het Folie Douce concept is sinds afgelopen seizoen ook in Méribel te zien. Maar er is meer te doen deze winter:

La Clusaz
Vanaf 3 uur ‘s middags wordt er in La Clusaz en op de pistes volop “ge-après-skied”. Le chalet des Praz op de piste en le Bal et les Caves du Paccaly in het dorp zijn aanraders. Ook de niet-skiërs kunnen meefeesten. Les Praz is namelijk te voet bereikbaar.

Les Gets
Après ski in het centrum van Les Gets is een ‘must’ voor een gezellig dansje na een dag op de ski’s. Een dansvloer, een podium, een terras en een buitenbar worden meerdere dagen per week opgezet. Een afwisselend programma met dj en live bands doet de rest. 

Morzine-Avoriaz
Morzine-Avoriaz: aan het eind van de dag vult het terras van Le Tremplin zich en klinkt de muziek van huis dj Justin.

Sportieve après ski
Speed Mountain in Les Ménuires en La piste de l’Arpette in het Colorado Park van la Plagne zijn nieuw.De Tobbogan van Val Thorens houdt nog steeds het record van hoogstgelegen piste met een vertrekpunt op 3000 meter hoogte. Bij het sluiten van de pistes kan men in Aussois de berg af op een step, in Châtel op de bodyboard en in Val Cenis op een soort grote donut, de air tubby. Als een stel kleine kinderen de berg afracen op een slee, dat kan momenteel op zo’n 90 speciale slee pistes in Savoie Mont Blanc.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.