Duitsland deelt gratis gidsen uit

Duitsland is een geschikt voor een vakantie dichtbij huis en er is genoeg te ontdekken.

Duitsland is geschikt voor een vakantie dichtbij huis en er is genoeg te ontdekken zoals de St.Coloman kerk in Schwangau.

Ons buurland wil graag dat je de grens een keer oversteekt voor een bezoek. Daarom maken ze het je zo makkelijk mogelijk om informatie over campings, steden en wellness te vinden. Duitsland Toerisme stelt een aantal brochures gratis beschikbaar. Zo is er een gratis campinggids vol informatie over meer dan 800 Duitse kampeeradressen. In een oogopslag is duidelijk welke voorzieningen er zijn, of een camping geschikt is voor minder validen en wat een overnachting kost. Toch liever een hotel? Bestel de gratis gids ‘Kleine Preise für die Reise’: meer dan 300 hotels, pensions en jeugdherbergen waar je voor minder dan € 40 kunt overnachten.

Verschillende gidsen
Maar er is meer. Zo is er een de gids ‘Levendige Steden’. Hierin staat informatie over bijvoorbeeld Düsseldorf, Hamburg, Keulen, München en natuurlijk Berlijn. Proef de sfeer van deze en andere Duitse steden. Ga shoppen, bekijk de architectuur, bezoek de musea en proef de streekgerechten. Elke stad heeft zijn eigen sfeer. Of de gids ‘Wellnessreizen’ geeft een indruk van het wellnessaanbod. In ‘Gezondheidsreizen’ staat een overzicht van kuuroorden met hun specifieke behandelingen.

Al deze gidsen zouden best handig zijn, maar je moet kieskeurig zijn. Je kan er namelijk drie gratis bestellen, daarna moet je betalen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.