Klaar voor de hotelweek?

Met de hotelweek kunnen luxe hotels goedkoper geboekt worden dan anders. Let echter op dat er nog wel reserveringskosten bij komen, dus enig vergelijkend werk vooraf kan geen kwaad.

Met de hotelweek kunnen luxe hotels goedkoper geboekt worden dan anders. Let echter op dat er nog wel reserveringskosten bij komen, dus enig vergelijkend werk vooraf kan geen kwaad.


Op dinsdag 5 november gaat de 6e editie van HotelWeek van start. Een week lang kan heel Nederland via HotelWeek.nl luxe 4- en 5-sterrenhotels boeken voor een paar tientjes, zo beloven de organisatoren. Nieuw dit jaar is de bestemming Oostenrijk en de mogelijkheid om een overnachting te boeken tijdens Oud & Nieuw. Met ruim 265 deelnemende hotels is de diversiteit van HotelWeek groter dan ooit.

Het 5-sterrenhotel Mainport Design Rotterdam is nieuw in de lijst en 5-sterrenhotel Nikko Düsseldorf doet ook weer mee aan HotelWeek. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer. Naast overnachten in de Benelux, Duitsland of Frankrijk is er dit jaar ook de optie om Oostenrijk te boeken. Nog een vernieuwing aan deze editie is de mogelijkheid om te overnachten tijdens Oud & Nieuw in bijvoorbeeld Maastricht of Utrecht.

Start 5 november 10.00 uur
De boekingssite van HotelWeek 2014 wordt dinsdag 5 november 2013 10.00 uur gelanceerd. Vanaf dat moment worden alle deelnemende hotels bekendgemaakt. Tot dinsdag 12 november 2013 18.00 uur is het mogelijk om een verblijf met korting te boeken. De aankomstperiode is van dinsdag 31 december 2013 t/m zondag 12 januari 2014. HotelWeek.nl biedt bij deze actie 4-sterrenhotels voor 25 euro en 5-sterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. VIP-arrangementen zijn te boeken vanaf 50 euro per persoon. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.