Kofferriem vervangt weegschaal en slot

De Luggage-mate vervangt de weegschaal, het hangslot en de opvallende riem.

De Luggage-mate vervangt de weegschaal, het hangslot en de opvallende riem.

Tot nu toe had je een weegschaal nodig om je koffer voor vertrek te wegen, een slot om hem veilig dicht te houden tijdens te reis en een opvallend item om hem na aankomst meteen terug te vinden op de bagageband. En van deze drie is er vlak voor vertrek altijd eentje kwijt. Om in de toekomst dit soort stress te voorkomen kun je kiezen voor een Luggage-mate. Met de Luggage-mate kan het allemaal met één multifunctionele riem.

Luggage-mate
De weegschaal zorgt er voor dat je op heen- en terugreis je koffer precies binnen de bagageregels kunt inpakken. Er is geen los hangslot meer nodig om uw baggage af te sluiten, want in de riem is een cijferslot ingebouwd. De vele uitvoeringen van de riem zorgen er voor dat je je koffer altijd herkent op de bagageband.
Voor 19,95 is de Luggage-mate te koop bij Bol.com en wie het groot wil aanpakken kan ze vanaf 500 stuks helemaal custom made ontwerpen van gesp tot en met het ontwerp op de riem.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.