Krijg skiën onder de knie in SkiJuwel Tirol

Wintersportgebied SkiJuwel heeft een speciale actie om wintersporters te helpen met hun comeback. Foto: TVB Wildschönau.

Wintersportgebied SkiJuwel heeft een speciale actie om wintersporters te helpen met hun comeback. Foto: TVB Wildschönau.

Het is nooit te laat om (weer) te leren skiën. Ben je het skiën een beetje verleerd of heb je nog nooit geskied? Dan heeft Wintersportgebied SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau (Tirol) een arrangement voor jou. Met speciale skicursussen kunnen wintersporters privélessen volgen om binnen een paar dagen te leren skiën. Het arrangement is voor wintersporters die jaren niet op de latten gestaan hebben en het weer onder de knie willen krijgen, maar ook voor beginners. Wanneer cursisten vroegtijdig besluiten te stoppen, krijgen zij de kosten voor de niet benutte lesuren, materiaalhuur en skipas-dagen retour.

Cursus
Met het ‘SkiJuwel-Wiedereinstieg’-arrangement verlaagt het skigebied SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau de drempel om weer op wintersport te gaan. Met de focus op persoonlijke aandacht bestaan de lessen uit het beantwoorden van alle vragen over materiaal, techniek en eerdere ervaringen en gaan de skiërs vier uur, verdeeld over twee dagen, op pad met een privé leraar. Wordt de cursus eerder afgebroken dan kunnen de kosten voor de resterende lesuren, skipas en materiaalhuur worden teruggevraagd.

Aanbod
Je hebt de keuze om in het Alpbachtal of in het hoogdal Wildschönau te verblijven. Beiden hebben hun eigen ‘Wiedereinsteiger’ aanbod. In Wildschönau is de aanbieding geldig tussen 7 januari tot 22 februari en van 8 maart tot 6 april 2014. In Alpbachtal tussen 7 januari tot 6 april 2014.

De actie kan geboekt worden vanaf € 395,- per persoon en bestaat uit:
3 overnachtingen bij een van de aangesloten partner-accommodaties
3 dagen skipas SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau
3 dagen skihuur
2 dagen 2 uur skiles met privé leraar
WildschönauCard of Alpbachtal Seenland Card met veel aanbiedingen en voordeel
Verlenging is natuurlijk altijd mogelijk.

Kinderen
Families die in het Alpbachtal verblijven, kunnen kiezen voor het ‘Kinderleichtes Skivergnügen’-arrangement speciaal voor ouders met kinderen jonger dan zes jaar, waarbij zowel de ouders als de kinderen les krijgen. Dit arrangement kan geboekt worden vanaf € 980,- op basis van verblijf in een appartement met twee volwassenen en twee kinderen en is geldig van 7 januari tot 5 april 2014.
Meer informatie is te vinden op de website.

Speciale actie
In Wildschönau maken volwassen beginners hun entree met het ‘Wildschönau Ski-beginner Special’-arrangement vanaf € 307,- per persoon. Dit arrangement is geldig van 7 januari tot 15 februari en van 8 maart tot 6 april 2014.
Voor families heeft Wildschönau het ‘Familien-Special’-arrangement samengesteld waarbij de ouders hun comeback kunnen maken en waarbij de kinderen (tot zes jaar) voor het eerst gaan skiën. Dit arrangement is te boeken vanaf € 960,- per familie en is geldig van 6 januari tot 15 februari en van 8 maart tot 6 april 2014.
Meer informatie is te vinden op de website.

Voor meer informatie over het wintersportgebied ga je hier heen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.