Leer meer over het Berlijn van Job

Job in Berlijn

Job in Berlijn


Berlijn is een stad die met recht past in het rijtje New York, Londen en Parijs. Niet alleen vanwege de omvang, maar vooral vanwege de sfeer die er heerst. Wie een citytrip naar de stad in de planning heeft kan zich op verschillende plekken oriënteren, maar recentelijk werd onze aandacht gevestigd op de site enjoy-berlin.nl, die gemaakt wordt door de 27-jarige Job. Een Nederlander die al langere tijd in de Duitse stad woont. Hij schrijft naar aanleiding van een vraag van Elkedagvakantie.nl: “Ik werk in een Internationaal Team van een Duitse onderneming in Charlottenburg. Het bedrijf houdt zich bezig met Online Marketing, dus dat past goed bij mijn liefde voor bloggen.”

Na de eerste 20 jaar van mijn leven doorgebracht te hebben in een klein boerendorpje in het midden van Nederland keek ik mijn ogen uit in Berlijn. Een geweldige multiculturele stad waar altijd wat te doen is en waar het nachtleven zelfs midden op de dag aanwezig is. Mijn naam is Job en ik woon sinds Januari 2012 in Berlijn. Wanneer mijn familie of vrienden uit Nederland overkomen, wil ik ze altijd het mooiste van Berlijn laten zien. Hierdoor stel ik mensen die hier vandaan komen altijd de vraag: Waar kan je lekker eten? Waar kan je goed feesten? Waar is een mooi sportveldje te vinden? – En op al die vragen geeft hij antwoord op zijn site.

Dit is het overzicht van de best gelezen artikelen op zijn site

  1. De 5 beste plekken om te shoppen in Berlijn
  2. The Holi Festival of Colour in Berlijn: De review
  3. 8 toplocaties om Oud en Nieuw in Berlijn te vieren
  4. De 6 beste Open-Air locaties in Berlijn
  5. Bigger, Better, Kater Holzig
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.