Lonely Planet verklapt beste bestemming 2014

Lonely Planet vertelt je ook dit jaar weer waar de beste vakantiebestemmingen zijn in Lonely Planet's best in travel 2014.

Lonely Planet vertelt je ook dit jaar weer waar de beste vakantiebestemmingen zijn in Lonely Planet’s best in travel 2014.

Als je op zoek bent naar een beetje vakantie-inspiratie voor volgend jaar dan is ook Lonely Planet een goede plek om te beginnen. Ook dit jaar brengen ze weer een boek uit met de beste bestemmingen en dingen te doen over de hele wereld voor 2014. Adelaide en The Kimberley zijn de twee beste bestemmingen ter wereld voor volgend jaar, volgens ‘Lonely Planet’s best in travel 2014′. Het boek bevat onder andere een top 10 van beste steden, een top 10 van beste regio’s en een top 10 van beste landen. De aanbevelingen uit dit boek komen van reizigers zelf, bloggers en suggesties op Twitter. Al deze tips zijn vervolgens verfijnd door de experts van Lonely Planet, om te garanderen dat elke bestemming in het boek een unieke ervaring voor de reiziger is. Lonely Planet’s best in travel 2014 is te krijgen voor €11,99. Voor meer informatie ga je naar de website.

Top 10 beste steden:

1. Parijs
2. Trinidad
3. Kaapstad
4.  Riga
5.  Zürich
6. Shanghai
7. Vancouver
8. Chicago
9. Adelaide
10. Auckland

Top 10 beste regio’s:

1. Sikkim
2. The Kimberley
3. Yorkshire
4. Hokuriku
5.  Texas
6. Victoria Falls
7.  Mallorca
8. West Coast NZ
9.  Hunan
10. Ha’apai

Top 10 beste landen:

1. Brazilië
2. Antarctica
3. Schotland
4.  Zweden
5. Malawi
6.  Mexico
7. Seychellen
8. België
9.  Macedonië
10. Maleisië

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.