Margriet Winterfair van start

De opening van de Margriet Winterfair vandaag.

De opening van de Margriet Winterfair vandaag.


Margriet-lezeressen houden van de 3JS. Het was dan ook geen wonder dat dit Volendamse trio vandaag het officiële startsein gaf voor de Margriet Winter Fair in Jaarbeurs Utrecht. Komende week zullen nog veel meer artiesten en auteurs op de Winter Fair te zien zijn. Onder anderen Nadja Hüpscher en LA The Voices (zaterdag), Saskia Noort en Glennis Grace (zondag), Daphne Deckers en Karin Bloemen (maandag), Nico Dijkshoorn en Nick en Simon (dinsdag), Yvonne Kroonenberg en Jan Smit (woensdag) en Carry Slee en Loïs Lane (donderdag). Bezoekers van Margriet Winter Fair kunnen daarnaast uitgebreid shoppen in feestelijk aangeklede shops, meedoen aan workshops en demonstraties bijwonen. De Margriet Winter Fair is nog tot en met donderdag 21 november te bezoeken. Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.