Meest huil-vrije vluchten naar New York

Vliegtuigmaatschappij Emirates doet deze zomer extra zijn best om kinderen tevreden te stellen zodat het hele gezin ontspannen op vakantie kan.

Kinderen kunnen voor ergernis zorgen tijdens een vlucht, daarom is onderzoek gedaan naar de meest huil-vrije vluchten. 

Er wordt echt overal onderzoek naar gedaan, je kan ook niet van alles een bericht maken, maar dit onderzoek is wel weer opvallend. De website Tix.nl heeft namelijk uitgezocht op welke vluchten de meeste kinderen meegaan. Hier maak je dus de meest e kans op huilende baby’s en zeurende kinderen. Dat hoort erbij, zou je denken. Maar als je het zo vervelend vindt dat je het echt uit de weg wil gaan, kun je het beste een vlucht naar New York of Berlijn boeken. Je moet in ieder geval niet naar het Marokkaanse Nador of Barcelona (Spanje) willen. Aan boord van vluchten naar deze steden zijn gemiddeld de meeste baby’s of kinderen.

Irritatie
Volgens diverse onderzoeken behoren huilende kinderen tot één van de grootste ergernissen in het vliegtuig. Op vluchten van Brussel naar Nador of van Schiphol naar Al Hoceima is één op de twintig passagiers jonger dan twee jaar. Van Amsterdam naar Gdansk en van Eindhoven naar Berlijn is dit minder dan 1%. Tussen Düsseldorf en Barcelona, maar ook van Maastricht naar Bergamo reizen naar verhouding minder baby’s, maar wel veel kinderen. Op beide routes is meer dan 25% van de reizigers jonger dan 18 jaar.

De meeste baby’s (0-3 jaar) reizen op deze vijf routes:

1. Brussel – Nador (Marokko), 5,1%
2. Amsterdam – Al Hoceima (Marokko), 4,9%
3. Amsterdam – Tunis (Tunesië), 4,5%
4. Amsterdam – Teheran (Iran), 4,1%
5. Amsterdam – Ankara (Turkije), 4,0%

De minste baby’s (0-3 jaar) reizen op deze vijf routes:

1. Brussel – New York (Amerika), 0,1%
2. Eindhoven – Boedapest (Hongarije) – 0,2%
3. Amsterdam – Moskou (Rusland) – 0,2%
4. Amsterdam – Sydney (Australië) – 0,2%
5. Düsseldorf – Londen (Engeland) – 0,3%

Voor alle onderzoeksresultaten ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.