Center Parcs maakt Frans ‘dierenpark’

In 2015 moet het nieuwe Center Parcs in Frankrijk klaar zijn.

In 2015 moet het nieuwe Center Parcs in Frankrijk klaar zijn.

De eerste steen voor het nieuwe Center Parcs in Frankrijk is gelegd. De Loirestreek is straks een park rijker, namelijk: Le Bois aux Daims, oftewel het ‘hertenbos’. Het park opent in 2015 zijn deuren. Het ligt vlakbij eeuwenoude kastelen en abdijen én het futuristische pretpark Futuroscope. Een bijzonder kenmerk van Center Parcs ‘Le Bois aux Daims’ is de manier waarop dieren in het park geïntegreerd zullen worden. Het domein zal worden aangelegd om verschillende diersoorten te kunnen huisvesten en observeren. Dit moet zorgen voor een extra dimensie aan je verblijf. Het nieuwe project van Center Parcs omvat 264 hectare. Op het terrein komen 800 cottages die ‘op duurzame wijze’ worden gebouwd, een Market Dome van 20 000 m² met daarin een Aqua Mundo van 6 000 m², shops, restaurants en sportieve en recreatieve activiteiten. Ook zal het park beschikken over een spa, de grootste binnen het complete aanbod van Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.