Ontdek de Algarve met de fiets

Je kan per fiets de Algarve ontdekken van de Kaap Sint-Vincent tot aan de Spaanse grens. Foto: Martinhal.

Je kan per fiets de Algarve ontdekken, van de Kaap Sint-Vincent tot aan de Spaanse grens. Foto: Martinhal.

Als je tijdens je vakantie in Portugal de Algarve op een actieve manier wil verkennen, dan kan dat nu met de Bike Weeks. Martinhal Beach Resort & Hotel organiseert namelijk een tocht waarbij vakantiegangers in de herfst en winter per fiets het zuiden van Portugal op actieve en luxueuze wijze verkennen. Na een succesvol begin in april is besloten om de dienst uit te breiden.

Kuitenbijters en spa
In Nederland krijgen de koude en donkere dagen langzaamaan de overhand, maar in de Portugese Algarve is het met 300 dagen zon per jaar nog goed toeven. Martinhal Beach Resort & Hotel komt daarom speciaal in deze tijd van het jaar met actieve en avontuurlijke Bike Weeks. Verschillende routes door de ‘Ecovia do Litoral’ en het aan het resort grenzende nationaal park Costa Vicentina bieden uitdaging voor profs, vrijetijdsfietsers en families. Terwijl volwassenen er op uit trekken, leven kinderen zich uit op het fun riding parcours rond het resort. Na een middag vol kuitenbijters en fysieke inspanning bieden de spa en zwembaden ontspanning.

Van racefiets tot e-bike
In de periode november tot en met maart vinden er verschillende Bike Weeks plaats. De eerst volgende is van 23 tot en met 30 november. In 2014 kunnen gasten van 26 januari tot en met 2 februari en van 23 maart tot en met 30 maart voor de Bike Weeks terecht bij Martinhal Beach Resort & Hotel. Kosten zijn vanaf €80 per persoon per nacht, met mountainbike, racefiets of e-bike.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.