Proef de winter op Paleis het Loo

Tijdens de winterfair op Paleis Het Loo vind je alles om een sfeervolle winter te krijgen. Foto: Paleis Het Loo

Tijdens de winterfair op Paleis Het Loo vind je alles om een sfeervolle winter tegemoet te gaan. Foto: Paleis Het Loo.

Het is weer tijd voor de kerstmarkten. Daarvoor hoef je helemaal niet naar Duitsland of België, ook in Nederland zijn er genoeg te vinden. Zo organiseert Paleis Het Loo voor de zesde keer de ‘Spirit of Winter’-fair. Tijdens deze fair vind je 120 exposanten op het terrein van het Paleis die van alles verkopen. Er zijn feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties en culinaire hoogstandjes. Dit alles vormen de sfeervolle ingrediënten om de winter te vieren. Daarnaast worden er diverse modeshows gehouden, zijn er creatieve workshops en is er de mogelijkheid voor make-up- en kleuradvies.

Nieuw
Nieuw dit jaar is het Smaak Hof, een centrale huiskamer met diverse lekkernijen, vers klaargemaakt en passend bij de winter. In de Smaak Parade kunnen de bezoekers meekoken en meeproeven en wordt er uitgebreid uitleg gegeven over onder meer etiquette en tafelschikking. Grenzend aan het Smaak Hof vindt de bezoeker een presentatie van het Arnhems Modekwartier, waar verschillende ontwerpers hun talent voor mode en design tonen. Maak hier kennis met de nieuwste collecties en designs.

Theater
Tijdens de Spirit of Winter word je uitgenodigd het unieke objecttheater Wij Willem te bezoeken in Paleis Het Loo. Met multimediale presentaties, theatrale effecten en filmscènes wordt op vernieuwende wijze het verhaal verteld over het leven van de koningen Willem I, II en III en de rol die zij speelden in de totstandkoming van de monarchie en Nederland.

Informatiea
Spirit of Winter wordt van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 18.00 uur. Het Paleis sluit om 17.00 uur. Met een toegangskaart voor de Spirit of Winter hebben bezoekers vrij toegang tot Paleis Het Loo. Extra avondopenstelling op vrijdag tot en met 22.00 uur (Paleis gesloten).
Entreeprijzen: Normale toegangsprijs voor het evenement, incl. Paleis, tuin en tentoonstelling € 17,50. Kinderen van 4 t/m 17 jaar € 6,00, t/m 3 jaar gratis. Volwassen museumkaarthouders betalen € 5,00 toeslag.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.